Tuotekatalogi

Ihastu säkenöiviin timanttikoruihin | Turku, Helsinki, Pohjoismaat

Teemme kaikki timanttikorut – sormuksista riipuksiin ja korvakoruista värijalokivikoruihin – käsityönä tehtaallamme Turussa piensarjoina tai erikoistilauksina. Jokainen asiakas toiveineen on meille tärkeä. Kaikki tuotteemme suunnitellaan yrityksessämme joko omien tai asiakkaiden ajatusten innoittamina. 

Luomme koruja, jotka ovat klassisia tai kestävät muuten aikaa. Tärkeintä on, että tuote on mieluinen käyttäjälleen ja antaa iloa pitkään. Mieluiten ikuisesti, kuten timanttien kuuluu. 

Kaikki korumme ovat saatavissa kelta- tai valkokultaisena sekä näiden erilaisina yhdistelminä valintasi mukaan. Timanttien hionta, koko ja laatu ovat nekin sinun valittavissasi. Valinnoissasi sinua auttaa mielellään diplomigemmologi (FGA) ja timanteista väitellyt geologian ja mineralogian tohtori Joachim Lindblom, "Mini-Morris".

Tuotteissamme on aina takuu. Palvelemme asiakkaita ja huollamme tuotteitamme mielellämme oston jälkeenkin.


Tuotteet täydentävät toisiaan

Useista sarjamalleistamme löytyy sormus-, korvakoru- ja riipusvariaatioita, joita voidaan täydentää ajan myötä. Yhtenäinen vihkisormuksen ja riipuksen tyyli antaa hienostuneen ja tyylikkään vaikutelman. Aviomiehen on helppo ostaa tulevalle vaimolleen esimerkiksi huomenlahja, joka sopii saumattomasti yhteen vihkisormuksen kanssa.

Tutustu timanttiseen tuotekatalogiimme. Sukella sormusten maailmaan ja rakastu riipuksiin!