Facebook / Instagram -arvonta

05.02.2021

ARVONTA. Voita Morrikselta timanttisormus vaaleanvihreällä jalokivellä!

OSALLISTUMINEN. Tykkäät meistä (tykkää) tai seuraat meitä Instagramissa (#morrislindblom) sekä kommentoi alle, että haluan osallistua. Julkaisua ei tarvitse jakaa, mutta olemme siitä iloisia. Loppujen lopuksi kukaan ei järjestä arvontoja pelkästään huvin vuoksi, vaan saadakseen näkyvyyttä ja tavoittakseen uusia asiakkaita. Sukulaisten on turha vaivautua.

www.facebook.com/MORRIS.FI

www.instagram.com/morrislindblom/

PALKINTO. Umpikultainen halotimanttisormus 1801 timanteilla, yht. 0.30 ct, ja omenanvihreällä jalokivellä, 1.50 ct (arvo 1650 euroa). Sormus on nähtävillä ja sovitettavissa meillä (Maaherrankatu 16, Turku), kuten muukin mallisto ja paljon muuta - tervetuloa!

AIKA. Osallistuminen päättyy keskiviikkona 31.03.2021 klo 8, jonka jälkeen arvomme voitajan meidän valitsemalla tavalla. Ilmoitamme voitosta ensin henkilökohtaisesti.

TÄRKEÄTÄ. Arvonta ei ole missään yhteydessä Facebookiin. Arvonnan sisällöstä vastaa ainoastaan järjestäjä. Facebook ei ole vastuussa arvonnasta tai siihen liittyvistä seikoista.

HUIJAREITA LIIKKEELLÄ. Valitettavasti joku esiintyy meidän nimellä ja pyytää rekisteröitymään tai menemään johonkin sivulle. Älkää rekisteröitykö mihinkään tai mene mihinkään epämääräisille sivuille! Olemme pahoillamme tästä! Kiitos aktiivisille ja nokkelille ihmisille, jotka ovat ilmoittaneet asiasta meille!