Tietoa tuotteista

Kaikki, mitä olet halunnut tietää MORRIS-koruista | Turku, Helsinki, Pohjoismaat

MORRIS-timanttikorut luodaan kestämään aikaa. Valmistamme timanttikorut perinteistä ammattitekniikkaa ja viimeisintä teknologiaa yhdistellen Turun tehtaallamme. Olet tervetullut tehtaallemme tutustumaan timanttikorusi syntyyn!

Suunnittelemme tuotteet aina joko omien tai asiakkaan ideoiden innoittamina – tai niitäkin yhdistellen. Tärkeintä on, että tuote on mieluinen käyttäjälleen ja antaa iloa ja kimallusta elämään.

Takuu

Tuotteissamme on aina valmistustakuu. Jos vahinko sattuu tai ilmenee muutostarvetta, et jää Morris-korun kanssa ikinä yksin. Saat meidät kiinni helposti, sillä olemme kotimainen yritys.

Olet myös ehdottoman tervetullut tehtaallemme katsomaan, miten korumme valmistuvat ammattimaisena käsityönä – aina suunnittelusta toteutukseen.

3D-suunnittelu ja -mallinnus

Suunnittelemme timanttikorun aina asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit lähettää meille esimerkiksi havainnollistavan kuvan tai linkin. Teemme AutoCAD-ohjelmalla kolmiulotteiset kuvat toiveidesi perusteella ja lähetämme ne sinulle muokattaviksi. Tämän jälkeen tulostamme korusta muovisen 3D-mallinnuksen.

3D-mallinnus tarjoaa sinulle:

  • Ekologisen vaihtoehdon. Sillä säästetään jalometalleja, aikaa ja sinun rahojasi.
  • Laatua ja millimetrien sadasosien tarkkuutta. Yksityiskohdat tulevat esiin monin kerroin tarkempina kuin tavallisessa käsityössä.
  • Nopeutta.
  • Täyttä vastinetta rahoillesi.
  • Ei rajoitteita. Teemme, mitä ikinä haluat. Loihdimme koruja, joista ei voida edes uneksia perinteisellä käsityömenetelmällä.
  • Parempaa palvelua.
  • Edullisuutta. Tällä menetelmällä voimme tarjota sinulle yksilöllisesti suunnitellun korun, jonka kustannukset eivät juuri nouse vakiomallejamme korkeammiksi.

Timanttien istutus

Sovitamme ja istutamme timantit ja jalokivet kaikkiin koruihimme kokenein käsin. Osa markkinoilla olevista timanttikoruista valmistetaan valamalla niin, että timantit ovat kiinni muotissa, kun korua valetaan. Tämä on nopea ja edullinen menetelmä, kun koruja valmistetaan massoittain. Timanttien asennot ovat kuitenkin valitettavan usein satunnaiset, niiden reunukset ovat vaurioituneet, eikä istutusten viimeistely ole enää mahdollista. Jatkossa esimerkiksi sormuksen koon muutokset voivat rikkoa tyypillisesti kiinni olevia timantteja. Morris-koruissa ei ole näitä ongelmia!


Kultaseos

Käytämme kultaseosta, joka on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen myötä. Tiedämme tarkalleen, mitä seosmetalleja tulee käyttää saadaksemme koruun tietyn sävyn ja ominaisuudet. Tuotteissamme ei ole lainkaan nikkeliä – ei edes EU:n sallimaa määrää. Käytämme palladiumia valkokultaseoksessa.

Teemme kellertävää, vihertävää, punertavaa sekä 14 ja 18 karaatin kultatuotteita. Suosittelemme 14 karaatin kultaa käyttökoruihin, sillä se on neljänneksen kestävämpää kuin 18 karaatin kulta, mutta visuaalisesti identtinen.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Ota rohkeasti yhteyttä vaikka heti »